Personal training

Wil jij graag 1 op 1 trainen? Kies dan voor personal training. Samen bepalen wij jouw doelen en maken we een plan om die doelen te bereiken. Hierbij kijken we niet alleen naar de manier van trainen maar ook nemen we jouw voeding onder de loep. Na een uitgebreide intake gaan we samen aan de slag! 

Duo training

Ook samen trainen met een vriend(in), collega of partner kan. Net als het trainingsschema wordt ook het voedingsadvies afgestemd op jullie als individu. Samen trainen werkt enorm motiverend en kan er voor zorgen dat je net die ene herhaling extra doet. 

Small group training

Toch liever met het gezin of een groepje vrienden aan een gezonde leefstijl en een sterker  lichaam werken? Dan is een small group training echt iets voor jullie! Door middel van een circuittraining met daarin zowel cardio- als krachtoefeningen worden jullie fitter en sterker dan ooit! 

Alle trainingen duren een uur en vinden plaats bij Tri-pt in Voorschoten (Papelaan 85). Indien er gekozen wordt voor buiten trainen is de locatie in overleg. Eventuele reiskosten zullen worden doorberekend. Liever een kortere of langere training? Vul het contactformulier in en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.